Graafmachines en spoorwegkranen?

Maak een afspraak met Decuypere.

uit Lichtervelde voor onderhoud, herstelling en verkoop van grondverzetmachines
Kraanbedrijf Decuypere

Bij Kraanbedrijf Decuypere kan u terecht voor de aankoop en verhuur van kranen, maar ook voor herstellingen en onderhoudsbeurten. Op de volgende pagina’s vindt u alle nodige informatie over onze diensten en machines.

Oude en nieuwe kranen

Tevens voor grondverzetmachines in Lichtervelde kunt u bij ons aankloppen. En wij zijn momenteel uitgegroeid tot een van de belangrijkste verdelers van kranen van het merk Atlas. Hierdoor beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan Atlas-onderdelen. Verder kan het ook nog interessant zijn dat wij tweedehandskranen aanbieden. Want een goede kraan hoeft daarom niet altijd nieuw te zijn. Als u een oude kraan heeft, dan kunt u die aan ons verkopen. Wij bieden er misschien nog wel een leuk prijsje voor.

Meer dan dertig jaar

Ons bedrijf bestaat intussen al meer dan dertig jaar. In 1985 startte Johan Decuypere een eigen firma die gespecialiseerd was in de verkoop en verhuur van kranen en grondverzetmachines. En dat zijn we nog steeds, maar dan op grotere schaal. Hebt u nog vragen over onze bandenkranen of grondverzetmachines wilt u graag een vrijblijvende offerte laten opstellen? Contacteer Kraanbedrijf Decuypere in Lichtervelde dan gauw via de contactpagina.

geismar

atlas

kinshofer

pladdet

hebaco

windhoff

windhoff

GraafMachines

Graafmachines zijn te verkrijgen in verschillende maten, afhankelijk van welke werken u precies moet uitvoeren. Kom eens langs en wij gidsen u door ons aanbod.

Link

MACHINE Onderdelen

U heeft kosten aan uw graafmachines, dan kunt u bij ons aankloppen voor alle Atlas-onderdelen. Ruime voorraad en snelle levering voorhanden.

Link

SPOORWEGKRANEN

Ook op het vlak van spoorwegkranen hebben wij de nodige knowhow in huis, zodat u ook daarvan een aanbod terugvindt. Vooral het merk Atlas is onze specialisatie.

Link

Nieuwsberichten

AFGELEVERD: ATLAS 160W Blue

AFGELEVERD: ATLAS 160W Blue

Lees meer
ATLAS 1604ZW Blue

ATLAS 1604ZW Blue

Lees meer
AANBOUWDELEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

AANBOUWDELEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Lees meer
OMBOUW SPOORHOOGWERKER

OMBOUW SPOORHOOGWERKER

Lees meer
ATLAS 1604ZW JACOPS NV

ATLAS 1604ZW JACOPS NV

Lees meer